zaterdag 17 februari 2007

Nog een hondje gekwetst


Onze Eliot is dus gisteren vertrokken om te gaan skiën. Hij was daartoe uitgenodigd door zijn meter Diana. Tot daar het goede nieuws.
Vandaag heel de dag op de latten gestaan en een kwartier voor het einde is onze held stom op zijn pols gevallen. We weten er het fijne nog niet helemaal van maar hij vertelt ons zelf aan de telefoon dat de dokter gezegd heeft dat hij binnen twee dagen alweer de berg op kan. Hij was nochtans niet onvoorbereid op avontuur vertrokken. We hadden gezorgd voor een paar skilessen in Westerlo.
Het zal allemaal wel weer meevallen maar het is toch een beetje sneu.
Ik heb zo ongeveer met familiaal geweld moeten dreigen om ons Huguette hier te houden. Ze wou onmiddellijk vertrekken richting Alpen om het slachtoffer te repatriëren.

3 opmerkingen:

marc zei

Jongens wat een ramp-vakantie! Huguette krijgt een sms van Diana dat dochtertje Kato vannacht uit bed gevallen is. Neus gebroken en misschien een hersenschudding!

marc zei

Het neusje van Kato staat een beetje scheef, maar met die hersenschudding valt het nogal mee. Eliot is gisteren opnieuw gaan skiën, in een niveautje lager als waar hij gestart was. Tantje Janneke (diJANNEKE) voelt zich zo schuldig dat ze Eliot beloofd heeft dat hij volgend jaar opnieuw meemag.

Anoniem zei

In verband met Di haar plannen naar volgend jaar toe zou het niet raadzaam zijn mam "Huguette" onder het mom van een "engelbewaarder" mee te nemen. Huguette dit is je kans!