zaterdag 7 juli 2007

KATrien wordt vandaag 22!

Speciale datum 07-07-07! Magic... 7 is een geluksgetal, een priemgetal, de dagen van de week, een lieveheersbeestje heeft 7 vlekjes, alle zoogdieren hebben zeven nekwervels, de 7 artes liberales, de 7 wereldwonderen, de 7 hoofdzonden, 7 muzieknoten, de zevende hemel.
De datum is dus zo eentje van Once In A Lifetime. En zeker getallenfetishisten zoals ik flippen hierop.
Harry Potter's nummer 7 "the deathly Hallows" ging uitkomen vandaag, maar dat is blijkbaar niet gelukt, het wordt uiteindelijk 21 juli.
Iedereen wil blijkbaar trouwen op deze datum, in Gent doen ze vandaag zelfs overuren op het stadhuis.
Je kunt naar Londen (among others) voor de Life Earth concerten. Moest dat niet lukken dan is er nog altijd de braderie in Peer vandaag, al heeft Peer naar verluidt het Kyoto-verdrag nog niet ondertekend.

En last-but-not-least: Katrien, de kat met de 7 levens, is vandaag jarig. Lang zal ze leven!

Ik zet vandaag een van mijn favorieten op de stoofvleesradio: The Magnificent Seven. Of hebben jullie liever Seven Nations Army van The White Stripes?

3 opmerkingen:

Hanske zei

ok KATrien,

Proficiat met je 22ste verjaardag hoor, zullen we dan nu een plaatje draaien van Willy Sommers, zeven anjers,zeven rozen, of nee... toch maar niet he,

Groetjes Hans,

Anoniem zei

Ja Katrien ,
Ik zal ook maar es zingen van " lang zal ze leven ".
Morgen zien we mekaar hé.

Kusjes ,
Oma en Opa

Boontjes zei

Hallo allemaal!

Bedankt voor jullie lieve gelukwensen en attenties. En opa, je ets is al ingekaderd en klaar om een plekje te veroveren in mijn nederige Leuvense stulp!
Aan iedereen een deugddoende vakantie met mogelijkheid tot warme oorden, boekjes, wijntjes en luilekkers
Gegroet,
Katrien