zaterdag 9 juni 2007

Groen!
Na een drietal weken intens oefenen met zijn maat Rodin heeft Eliot vanmorgen zijn groene gordel judo behaald. Mama, op het examen aanwezig, beet bijna een stuk uit de tatami van de zenuwen. Papa smeerde een aantal klanten uit nijdigheid en onmacht een veel te grote en veel te rode pot verf aan. Na de middag kwam dan het verlossende telefoontje. Eliot met droeve stem: Papa....(veel te lange pauze)...ik ben er door!!! De kapoen!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Die rode verf was nog niet rood genoeg voor Gent?

Toch proficiat aan Eliot met zijn groen! gordel, is trouwens een sympatiekere kleur :)

marc zei

Neen, maar Gent blijft toch een eigenwijze vlek in Vlaanderen he...Limburg darentegen, gaat weer helemaal overstag voor de tsjeven. Mijmeren van de tijden met Steve.

Anoniem zei

Men meldt ons het volgende:...in Limburg is de SPa de tweede roodste partij en meteen ook de roodste provincie van Vlaanderen, ondanks afwezigheid van figuren met een hoog "babe" -gehalte zoals..Freyaaaaa...

marc zei

Mm, eventjes gecheckt in de krant. In Hasselt gaat de Spa 15.6 % achteruit. Cd&V +7.
Gent: Cd&V wint 0.4%. Spa beperkt zijn verlies met 2.6 %.
Het gaat natuurlijk niet zozeer over de Spa, bekijk de inkleuring van Vlaanderen. Zo bekeken is Gent een eiland, wel een blauw, maar dat is minder erg dan al dat oranje.

opa en oma zei

Hallo Eliot,
Zeg jonge, proficiat hé voor het slagen voor de groene gordel. En ma en pa zullen ook content geweest zijn , ook ik en oma. En nu maar een goed einde schooljaar
Fijne groetjes aan Luka en ma an pa;.