vrijdag 24 november 2006

Het hondje Casper is komen te gaan
Schrijf ons eens een ontroerend opstelletje ter ere van het schielijk overleden huisdier dat als je geluk had soms wel eens luisterde naar de (drie-)koninklijke naam Casper.

Wie voelt zich geroepen?

Katrien:
Hallo allemaal, Wat 'n interessant medium; een 'blog'. Nu weet iedereen al dat Kasper met een K er niet meer is. We zijn nogal droef met z'n allen, missen de beweging in huis en de warmte 's avonds in de zetel. Hij ligt er heel vredig bij, gemakkelijk op zijn zij en met, zoals altijd, vuile graafpootjes. Dat hij naar hartelust moge verder graven, ploeteren en jagen.. waar hij ook is.

Katrien

4 opmerkingen:

Boontjes zei

Hallo allemaal,
Wat 'n interessant medium; een 'blog'. Nu weet iedereen al dat Kasper met een K er niet meer is. We zijn nogal droef met z'n allen, missen de beweging in huis en de warmte 's avonds in de zetel. Hij ligt er heel vredig bij, gemakkelijk op zijn zij en met, zoals altijd, vuile graafpootjes. Dat hij naar hartelust moge verder graven, ploeteren en jagen.. waar hij ook is.
Katrien

marc zei

Moedig Kaspertje toch, waarschijnlijk te heftig gegraven en gestorven 'op het veld van eer'.
Een mooie dood voor het dappere kereltje maar toch veel te vroeg.
Veel sterkte iedereen.
Onze kindertjes zijn mee bedroefd met jullie, zeker na die foto's...

Huguette

Boontjes zei

Bedankt voor de lieve woorden!
Vanmorgen hebben we hem samen naar zijn rustplaats gebracht. Aan de laatste knotwilg, tussen zijn door de jaren heen vergaarde trofee├źn, ligt de eens zo dappere krijger Kasper.
Wat fijn dat we zo'n tof hondje hebben gehad!

Boontjes zei

We missen onze Kasper nog alle dagen. Vreemd maar bijna met al onze zituigen: zo horen we hem nog slurpen, boeren, blaffen,...we zien hem in een witte vlek op straat, een witte doek op de zetel,...We voelen hem precies in de zetel onder het deken op ons voeten of onder de tafel,...Aleen ruiken we hem niet meer. Al zijn geuren lijken te zijn vervlogen, weggepoetst, weggewassen... had ik dat dekentje maar niet gewassen...